Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMPEM signa convenis de col·laboració amb entitats comercials i d’hostaleria per valor de 64.000 euros

Escoltar

L’IMPEM signa convenis de col·laboració amb entitats comercials i d’hostaleria per valor de 64.000 euros

Regulen l'ajut als plans de dinamització i les activitats de les entitats per a 2011La presidenta de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), Alícia Romero; el president de la Unió de Botiguers de Mataró (UBM), Jordi Vallcorba; el president de l’Associació de Comerciants i Professionals del Nou Centre de Mataró, Jordi Llargués; i Josep Lluís Martí, director tècnic del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, han assistit avui a la signatura dels convenis de col·laboració per a l’any 2011.


 

La signatura dels convenis es fa per cinquè any consecutiu amb l’objectiu de donar suport a les activitats que aquestes entitats han planificat per a aquest any i que, en conjunt, estan destinades a la dinamització comercial i de l’hostaleria, i de forma més genèrica a la promoció de la ciutat. Aquest suport per part de l’IMPEM es tradueix tant en un recolzament econòmic directe a cada entitat com en l’assessorament i acompanyament tècnic per al desenvolupament de les activitats.

 

 

Principals novetats

 

Entre les principals novetats dels convenis d’enguany, destaca la col·laboració de l’IMPEM per fer difusió de les activitats organitzades per les entitats mitjançant els espais d’informació i comunicació propis, com són l’Oficina de Turisme de Mataró, el web municipal o el punt interactiu del Mercat municipal de la plaça de Cuba. D’aquesta manera, es vol potenciar la comunicació dels actes entre els visitants i residents a la ciutat.

 

Cal destacar també la col·laboració entre Comerç Mataró Centre (de la UBM) i l’IMPEM per tal de promoure accions de dinamització que fomentin la ruta comercial audioguiada, i també la col·laboració en la pesolada popular que enguany organitza el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme en el marc de les XIV Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró.

 

Així mateix, els convenis també inclouen el suport i/o intermediació en aquelles accions definides i consensuades amb les entitats comercials, encaminades a fomentar la cooperació entre les diferents entitats associatives que representen aquests sectors en l’àmbit municipal de Mataró.

 

 

 

Distribució dels ajuts econòmics

 

Els imports destinats al suport econòmic dels plans d’actuació d’aquestes entitats es distribueixen de la següent manera:

 

-         Unió de Botiguers de Mataró, amb un finançament de 48.896,94 €

 

-         Associació de Comerciants i Professionals del Nou Centre de Mataró, aportació de 10.531,65 €

 

-         Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, amb un ajut de 4.513,56 €

 

En total, les aportacions econòmiques destinades a aquestes tres entitats sumaran 63.942,15 €.

 

L’IMPEM té previst signar properament convenis amb altres entitats d’aquests sectors.