Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Institut d’Esports, entitats esportives i patrocinadors uneixen esforços en la campanya “Junts per l’esport de Mataró”

Escoltar

L’Institut d’Esports, entitats esportives i patrocinadors uneixen esforços en la campanya “Junts per l’esport de Mataró”

S’ha creat una marca conjunta que serà present a les instal·lacions esportives



L’alcalde, Joan Antoni Baron, va presidir ahir la signatura d’un conveni entre l’Institut d’Esports i 7 entitats esportives i 15 patrocinadors amb la finalitat de formar part de la campanya “Junts per l’esport de Mataró”.


 

El Pla d’Actuació Municipal de 2010 d’Esports contemplava el desenvolupament d’un Pla d’esponsorització per a l’esport de la ciutat en compliment del que s’establia a l’Acord de govern municipal 2007-2011. El Pla d’esponsorització s’ha concretat ara en la campanya “Junts per l’esport de Mataró”.

 

 

Junts per l’esport de Mataró

 

Els objectius principals de la campanya són:

 

. Reconèixer públicament i institucionalment l’esforç i el suport que algunes empreses realitzen envers l’esport i les entitats esportives amb les quals decideixen col·laborar.

 

. Retornar a l’empresa el seu suport amb actuacions, contrapartides i avantatges més globals a nivell de ciutat més enllà de l’àmbit de l’entitat que col·labora.

 

. Que les empreses patrocinadores i els clubs esportius beneficiats formin part d’aquest conjunt format per la campanya “Junts per l’esport de Mataró”, que els pugui afegir valor a la seva imatge i també a la seva tasca empresarial o comercial.

 

. Poder fidelitzar el suport de les empreses a l’esport de la ciutat a mig i llarg termini per poder dur a terme i consolidar els projectes esportius de les entitats esportives que comptaran amb el suport de l’Institut d’Esports.

 

La campanya es visualitza a través d’una marca que a partir d’ara es podrà veure a les principals instal·lacions esportives municipals i que es difondrà a través dels mitjans de comunicació en les retransmissions esportives dels partits i en els anuncis.

 

A cada instal·lació la marca conjunta es podrà veure amb el logo del club pertinent i dels seus patrocinadors i a més hi haurà un plafó amb tots els logos dels altres clubs i patrocinadors. D’aquesta manera la presència dels patrocinadors i dels clubs abastarà més instal·lacions que la pròpia. Els col·laboradors dels clubs també poden participar en la campanya i ho podran fer evident amb un adhesiu que podran col·locar en el seu establiment o a on creguin convenient.

 

Les entitats esportives que formen part inicialment de “Junts per l’esport de Mataró” són el Club Voleibol Mataró, Unió Esportiva Mataró, Futsal Mataró, Club Joventut Handbol Mataró, Iluro Hockey Club, Club Hoquei Mataró i el Centre Natació Mataró.

 

Pel que fa als patrocinadors són els següents: M1TV, Procter & Gamble, Caixa Laietana, Fórmula Ocasión Quadis, Motorsol Import Vehículos Industriales SL, BCA Topografia, Grupo Marthe, Aliança Mataró, Inlingua, NutriSport, Grupibo Maresrent, Pell Tolrà, Probuc, Agd, Quadis Autocentre i el Tot Mataró.