Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Institut d’Esports vol conscienciar els usuaris de les instal·lacions esportives de fer-ne un ús responsable

Escoltar

L’Institut d’Esports vol conscienciar els usuaris de les instal·lacions esportives de fer-ne un ús responsable

A cada equipament hi ha cartells que informen del seu cost en manteniment

El president de l’Institut d’Esports (IE), Pere Galbany, ha presentat avui en roda de premsa una campanya per conscienciar sobre l'ús responsable dels equipaments esportius. La campanya té per objectiu informar els usuaris del que costa cada equipament anualment i conscienciar-los de la necessitat d’usar-los amb cura.


 

La campanya consisteix en una sèrie de cartells que s’han penjat a cada instal·lació esportiva amb el missatge “Per continuar fent servir aquest espai, comptem amb vosaltres” amb el qual es vol fer partícips els usuaris de la responsabilitat i de la necessitat d’implicació de tots en el manteniments i l’ús d’aquests.

 

El cartell inclou el cost de manteniment anual de l’equipament en qüestió, l’aportació que en fan els usuaris a través dels preus públics i l’aportació final que ha de fer l’Ajuntament perquè l’equipament funcioni.

 

Així com també inclou dos missatges que demanen la col·laboració dels usuaris: “Tingueu cura del manteniment de les instal·lacions” i “Controleu el consum d’electricitat, aigua i gas”.

 

L’IE gestiona 31 instal·lacions esportives que tenen un cost anual de funcionament d'1.640.842,60 € (cost de 2011), dels quals 96.909,02 € són ingressos aportats pels usuaris (un 5,91 %) i la resta, 1.543.933,58 € (un 94,09 %) el sufraga l’Ajuntament.