Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica fa una campanya per promocionar els mercats de la ciutat

Escoltar

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica fa una campanya per promocionar els mercats de la ciutat

Potencia la compra responsable regalant bosses reutilitzables

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró, IMPEM, ha endegat per tercer any consecutiu la campanya “Mataró, ciutat de mercats”, que té com a objectiu la promoció dels mercats com a proveïdors de productes de proximitat, destacant-ne l’àmplia oferta i la diversitat i qualitat dels seus productes.


 

Seguint la línia de les campanyes anteriors, en aquesta edició es continua potenciant la compra responsable. Per això, una de les accions principals és la distribució gratuïta de bosses reutilitzables entre la clientela dels mercats municipals. Aquesta distribució es va iniciar el passat cap de setmana als mercats de la plaça de Cuba, plaça Gran, Pla d’en Boet i Cerdanyola, i continuarà el proper dissabte, 29 d’octubre als mercats de Cirera-Molins i l’Escorxador. Els clients podran aconseguir a les parades els tiquets que bescanviaran per aquestes bosses als punts d’informació dels diferents mercats.

 

A més, els autobusos de la ciutat porten publicitat de la campanya des de principis de mes, i està prevista la realització d’un anunci per a televisió i premsa.

 

La campanya “Mataró, ciutat de mercats” vol incidir en la idea que els mercats no són només equipaments que acullen activitat econòmica, sinó que són transmissors de valors com la sostenibilitat, la compra responsable i el consum saludable.

 

Aquesta campanya ha rebut una subvenció del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya per a la realització de campanyes de foment del desenvolupament local.