Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Pública Pompeu Fabra acull la Segona Mostra Eureka! de treballs de recerca en humanitats i ciències

Escoltar

La Biblioteca Pública Pompeu Fabra acull la Segona Mostra Eureka! de treballs de recerca en humanitats i ciències

El treballs seleccionats es podran veure durant 15 dies al vestíbul de la biblioteca

 


La Biblioteca Pública Pompeu Fabra acollirà el proper divendres 8 d'abril a les 16.00 h, la Segona Mostra Eureka! de treballs de recerca d'humanitats i de ciències socials de Mataró. La mostra recull els treballs seleccionats per cada centre educatiu de Batxillerat.

 

Com a novetat d’enguany, a més de les exposicions oral i audiovisual dels treballs seleccionats, durant els 15 dies posteriors a la jornada també es podrà veure al vestíbul de la biblioteca una exposició de les versions originals dels treballs acompanyats d'un pòster on cada alumne aportarà una sinopsi de la seva feina.



Com l’any passat, la jornada és una iniciativa del Grup de Treball Eureka!, emparat pel Pla de Formació de Zona, i compta amb la col·laboració de l'Institut Municipal d'Educació i del Centre de Recursos Pedagògics.



L'objectiu central d'aquesta mostra és estimular l'elaboració de treballs de recerca de l'àmbit humanístic i social, fer-ne difusió pública i apropar l'alumnat del batxillerat a pràctiques i experiències del món acadèmic.



Tots els participants a la mostra obtindran un diploma i un punt de llibre que, juntament amb el cartell de les jornades, han estat objecte d’un concurs artístic en què els tres centres de batxillerat mataronins han fet propostes per al disseny final. En el decurs de l'acte també es farà referència i s’exposarà la feina dels alumnes que hi han participat.