Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La majoria dels estacionaments en zona blava seran gratuïts durant el mes d’agost

Escoltar

La majoria dels estacionaments en zona blava seran gratuïts durant el mes d’agost

Aquesta mesura respon a la menor afluència de vehicles durant l’agost a l’entorn dels carrers afectats, a causa de la disminució de l’activitat comercial en aquestes zones. Aquesta situació fa que no sigui necessari, en la mateixa mesura, potenciar la rotació dels vehicles.


Aparcaments lliures de pagamentEls aparcaments en zona blava que quedaran lliures de pagament durant l’agost estan situats a:. Zona 1: carrer de Milans entre el carrer Altafulla i el carrer de Jaume Isern; els carrers d’Altafulla; el carrer de Fray Luis de León entre el carrer d’Altafulla i el carrer de Jaume Isern; el carrer de Tetuan entre el carrer de Pare Tomàs Viñas i el carrer de Jaume Isern; el carrer de Tetuan entre el carrer de Ramon Llull i el carrer de Jaume Isern, i el carrer de Llauder entre el carrer d'Iluro i el carrer de Cuba.. Zona 3: Avinguda del Maresme, a l’aparcament situat al passatge de Marina de Llevant, conegut com Can Maitanquis.. Zona 4: Ronda d’Alfons X el Savi, entre el passeig de Carles Padrós i el passeig d’Antoni Martí Cabanellas; la plaça d’Espanya; el carrer del Parc; el carrer del Carme, el passatge Cisternes, el carrer de Jaume Isern i La Riera, entre els carrers de Juan Meléndez Valdés i de Massevà.

Aparcaments amb control horari i tarifariEls aparcaments de zona blava on es continua pagant durant el mes d'agost són els següents:. Tota la Zona 1 a excepció dels carrers de Francesc Milans entre el carrer d’Altafulla i el carrer de Jaume Isern; el carrer d’Altafulla; el carrer de  Fray Luis de León entre el carrer d’Altafulla i el carrer de Jaume Isern; el carrer de Tetuan entre el carrer del Pare Tomàs Viñas i el carrer de Jaume Isern; el carrer de Tetuan entre el carrer de Ramon Llull i el carrer de Jaume Isern, i el carrer de Llauder entre el carrer d'Iluro i el carrer de Cuba.. Tota la zona 2, que comprèn els carrers de Cosme Churruca, de Frederico Carlo Gravina, el carrer de Lepant, l’avinguda de Jaume Recoder i el passatge de Santa Magdalena.. Tota la Zona 3 a excepció de l’aparcament situat al passatge de Marina de Llevant, conegut com Can Maitanquis.. A la Zona 4: la plaça dels Bous, la Muralla del Tigre, la Muralla de la Presó i el carrer d’Argentona.

Informació al ciutadà
Els usuaris podran identificar clarament les zones d’estacionament limitades com a gratuïtes durant l’agost, ja que els parquímetres estaran tancats i hi haurà cartells informatius a totes les màquines expenedores de tiquets d’aparcament.La societat municipal Gestió Integral de Trànsit Mataró, SL (GINTRA) gestiona la zona blava de Mataró. Aquesta entitat ha arribat a un acord amb una de les empreses concessionàries de les zones blaves de Mataró perquè part de les places d’estacionament siguin gratuïtes durant tot el mes d’agost.