Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La plaça de Santa Anna reunirà més de 300 alumnes de primària en la I Mostra de Dansa

Escoltar

La plaça de Santa Anna reunirà més de 300 alumnes de primària en la I Mostra de Dansa

Hi participen escoles de Mataró, Argentona, Sant Andreu de Llavaneres i Òrrius

Demà 26 de maig, a les 10.30 h a la plaça de Santa Anna, tindrà lloc la I Mostra de Dansa amb la participació de l’alumnat del primer cicle d’educació primària de 10 centres d’educació de Mataró, Argentona, Sant Andreu de Llavaneres i Òrrius. Està previst que hi participin uns 300 nens.


 

Les escoles participants són: Montserrat Solà, Anxaneta, Germanes Bertomeu, Maria Mercè Marçal, Josep Montserrat, Joan Coromines i GEM (Mataró); Sant Miquel del Cros (Argentona); Escola Serena Vall (Sant Andreu de Llavaneres) i Francesc Macià (Òrrius). 

 

Aquesta mostra és la tercera fase d’un curs realitzat dins el Pla de Formació de Zona del Centre de Recursos Pedagògics de Mataró, realitzat gràcies al suport de l’Institut Municipal d’Educació (IME) i que ha nascut aquest any per iniciativa del grup de treball de professors d’Educació Física del Maresme. Amb aquesta iniciativa s’ha volgut donar un impuls al desenvolupament d’accions que treballin la millora de les competències expressives dins de l’horari lectiu, per tal de potenciar la millora de l’èxit escolar.

 

L’acte serà conduït per Joan Serra Vilamitjana, mestre i pedagog expert en dansa tradicional, pedagogia de la dansa i llenguatge del cos i formador del curs. Hi haurà tres actuacions: la primera serà portada a terme per la companyia de dansa de Mataró En Moviment, la segona pels mestres dels nens i la tercera tot l’alumnat farà una actuació conjunta de les danses que han estat treballant a classe.