Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La preinscripció a les nou escoles bressol municipals comença avui

Escoltar

La preinscripció a les nou escoles bressol municipals comença avui

Mataró disposa de 976 places de les quals 525 són vacantsAvui dilluns, 2 de maig, s’inicia el procés de preinscripció per a les nou escoles bressol municipals per al curs 2011-2012. El termini finalitza el 13 de maig i s’hi podran preinscriure els infants nascuts els anys 2009, 2010 i els nascuts fins al 12 de maig de 2011.


 

Per al curs 2011-2012 Mataró disposa de 976 places per a infants, de les quals 451 estan ocupades per nens que ja estan matriculats i la resta, 525, són les places vacants (són la suma de places de jornada sencera i de mitges jornades de matí i de tarda). A més, a tots els grups es reserva una plaça de necessitats educatives especials (NEE) que en cas de no ser ocupada passa a l’oferta general.

 

L’Institut Municipal d’Educació (IME) ha adreçat una carta a cadascuna de les famílies amb un fill en edat d’anar a l’escola bressol, al voltant de 3.000 infants, amb un fulletó informatiu sobre el procés de preinscripció, el calendari, els criteris de prioritat, la documentació necessària, les dates de portes obertes de les diferents escoles, les tres escoles més properes segons el domicili habitual i els preus públics del curs 2011-2012.

 

 

Novetats per al nou curs

 

El proper curs, només a l’EB Els Garrofers, a la franja d’1-2 anys, dels tres grups existents un es desdobla en dos: 13 places seran de modalitat de mitja jornada de matí i 13 seran de modalitat de mitja jornada de tarda.

 

A la resta d’escoles, a les franges de lactants i d’1-2 anys s’ofereixen dues places de matí i dues de tarda integrades a cada grup.

 

 

Calendari de preinscripció i matrícula

 

- Període de presentació de les sol·licituds de preinscripció: del 2 al 13 de maig de 2011, ambdós inclosos.

                                                                      

- Publicació de les llistes de sol·licituds amb les puntuacions obtingudes: 20 de maig de 2011.

 

- Termini de reclamacions a la puntuació obtinguda:23, 24 i 25 de maig de 2011.

                                                          

- Sorteig públic del número de desempat: 23 de maig de 2011 a les 12 h, a les oficines de l’IME.

                                                          

- Publicació de la llista definitiva d’alumnat admès: 1 de juny de 2011.

                                  

- Període de matriculació: a partir del 6 de juny de 2011.

 

 

Espai Infants i Família

 

L’Espai Infants i Família és un servei que ofereix una alternativa als pares que no opten per les escoles bressol. Aquest espai adreçat a infants de 0 a 3 anys no escolaritzats i les seves famílies facilita als pares que puguin compartir experiències de la criança del seu fill amb d’altres famílies, resoldre dubtes i possibilita la relació de l’infant amb altres nens.

 

El servei està conduït per una professional de les escoles bressol i ofereix l’Espai Nadó, per a infants de 0 a 1 any i l’Espai Familiar, per a infants d’1 fins a 3 anys.

 

Les trobades es realitzen els matins i es troba ubicat a l’EB La Riereta. Es pot demanar informació a la mateixa escola i a les oficines de l’IME.