Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La tercera trobada Gettingcontacts del TecnoCampus Mataró-Maresme reuneix 100 emprenedors

Escoltar

La tercera trobada Gettingcontacts del TecnoCampus Mataró-Maresme reuneix 100 emprenedorsLa tercera trobada Gettingcontacts del parc TecnoCampus Mataró-Maresme ha reunit aquest matí un centenar d’emprenedors. L’acte és una iniciativa del parc amb el suport de l’empresa Summa, i té com a objectiu afavorir el treball en xarxa dels emprenedors en la fase inicial de la posada en marxa del seu negoci. Tots els participants tenen un mínim de 12 entrevistes amb altres assistents a la trobada, amb l’objectiu d’explorar les possibilitats que es converteixin en socis, clients o proveïdors seus.
El president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, ha donat la benvinguda als assistents i ha apuntat que aquesta edició del Gettingcontacts encaixa amb la filosofía del parc de donar tot el suport que es pugui als emprenedors. Dels 100 participants, aproximadament un 20% són de Mataró, un altre 20% d’altres municipis del Maresme i la resta d’altres comarques de l’àrea de Barcelona. 

 

Aquesta és la tercera edició del Getting Contacts que se celebra al parc TecnoCampus Mataró-Maresme. La primera també va estar dedicada a l’emprenedoria, mentre que la segona va ser un Gettingcontacts adreçat exclusivament a dones directives i emprenedores.