Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde visita el Col·legi Salesians

Escoltar

L'alcalde visita el Col·legi Salesians

 


L’alcalde Joan Mora, acompanyat del president i la directora de l’Institut Municipal d’Educació (IME), Pere Galbany i Pilar Navarro, han visitat aquest matí els Salesians de Mataró per reunir-se amb el director de l’obra salesiana, Joan Codina, la directora del Col·legi Salesià Sant Antoni de Pàdua, Sílvia de Gea, i el director de la Plataforma d’Educació Social, Juan Manuel Cabrera.

 

En la reunió, els representats del consell de l’Obra salesiana han compartit amb als membres del consistori les seves principals preocupacions pel que fa a la formació dels joves i la seva posterior inserció en el món laboral.

 

L’alcalde els ha garantit que trobaran tot el suport que els calgui en l’administració local, i els ha instat a treballar conjuntament per treure el màxim rendiment de tots els espais i recursos de que disposa la ciutat, amb un esperit de corresponsabilitat i eficàcia en la gestió.

 

Acabada la reunió, l’alcalde, el regidor i la directora de l’IME han fet una ràpida visita a les instal·lacions del col·legi i han coincidit al pati amb els alumnes.