Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entrades per al musical de Geronimo Stilton surten demà a la venda

Escoltar

Les entrades per al musical de Geronimo Stilton surten demà a la venda

L’espectacle arriba al Teatre Monumental els dies 29 i 30 d’octubre



Demà divendres 1 de juliol es posen a la venda les entrades per a les quatre funcions de l’espectacle ‘Geronimo Stilton. El musical del regne de la fantasia’, que arribarà al Teatre Monumental el 29 d’octubre. Es faran dues sessions el dissabte 29 i dues més el diumenge 30, a les 12 h i a les 19 h.


 

Aquest espectacle, dirigit per Àngel Llàcer i amb música de Manu Guix, es basa en les històries del ratolí Geronimo Stilton, de qui s’han venut prop de quatre milions de llibres a l’Estat espanyol i més de 30 milions a Itàlia, el seu país d’origen.

 

Geronimo Stilton és el director del diari l’Eco del Rosegador, el més venut de Ratalona, la capital de l’illa dels ratolins. De la seva mà, el públic s’endinsarà en un món on els somnis, la màgia i la imaginació són els fils conductors d’unes aventures que tenen com a finalitat salvar a Flordiana, la reina de les fades.

 

Aquest espectacle ha rebut el Premi Teatre Musical 2011 al millor musical infantil de la temporada. Es va estrenar el 13 de desembre de 2010 al Teatre Condal de Barcelona, on l’han vist més de 50.000 espectadors en 110 funcions. Al setembre començarà la gira que el portarà a Mataró, i també a Girona, Lleida, Reus, Vic i Manresa, entre d’altres poblacions. La gira és una iniciativa conjunta de l’empresa de distribució Focus, Edicions 62 i cadascuna de les ciutats implicades.

 

Les entrades es podran comprar a les oficines de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC), al carrer de Sant Josep núm. 9, en horari de 10 a 14 h de dilluns a divendres, i de 18 a 20 h de dimecres a divendres. També al Telentrada de Catalunya Caixa, al telèfon 902 10 12 12 les 24 h del dia, i al Teatre Monumental des d’una hora abans que comenci l’espectacle.

 

El preu de les entrades és de 24 € a platea i 21 a l’amfiteatre.