Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres de la nova escola Marta Mata s’iniciaran durant el darrer trimestre del 2011

Escoltar

Les obres de la nova escola Marta Mata s’iniciaran durant el darrer trimestre del 2011

 


L’alcalde, Joan Mora, va anunciar en el ple ordinari municipal d’ahir, 8 de setembre, que les obres del nou Centre d’Educació Infantil i Primària (CEIP) Marta Mata s’iniciaran abans de finalitzar aquest any, segons ha comunicat el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a l’Ajuntament. L’escola funciona de manera provisional a l’edifici del CEIP Antonio Machado.


El nou edifici s’ubicarà entre la carretera de Cirera i el carrer d’Aristòtil. Les obres, l’inici de les quals estava previst a principis del 2011, estaran sufragades en la seva totalitat per la Generalitat de Catalunya. A l’octubre del 2010, el Govern català va aprovar la construcció del centre amb un pressupost de 5.437.713 € i va establir que l’empresa GISA fos l’encarregada dels treballs. El nou CEIP Marta Mata és de dues línies i té una capacitat per a 450 alumnes.

 

Front comú per agilitzar les obres de l’escola

 

Tots els grups municipals es van sumar a la proposta de resolució presentada pel grup municipal PSC al ple municipal d’ahir per reclamar al Govern de la Generalitat l’adjudicació i inici immediat de les obres de l’escola Marta Mata aquest any.