Les obres de la nova escola Marta Mata s’iniciaran durant el darrer trimestre del 2011

 


L’alcalde, Joan Mora, va anunciar en el ple ordinari municipal d’ahir, 8 de setembre, que les obres del nou Centre d’Educació Infantil i Primària (CEIP) Marta Mata s’iniciaran abans de finalitzar aquest any, segons ha comunicat el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a l’Ajuntament. L’escola funciona de manera provisional a l’edifici del CEIP Antonio Machado.


El nou edifici s’ubicarà entre la carretera de Cirera i el carrer d’Aristòtil. Les obres, l’inici de les quals estava previst a principis del 2011, estaran sufragades en la seva totalitat per la Generalitat de Catalunya. A l’octubre del 2010, el Govern català va aprovar la construcció del centre amb un pressupost de 5.437.713 € i va establir que l’empresa GISA fos l’encarregada dels treballs. El nou CEIP Marta Mata és de dues línies i té una capacitat per a 450 alumnes.

 

Front comú per agilitzar les obres de l’escola

 

Tots els grups municipals es van sumar a la proposta de resolució presentada pel grup municipal PSC al ple municipal d’ahir per reclamar al Govern de la Generalitat l’adjudicació i inici immediat de les obres de l’escola Marta Mata aquest any.