Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les piscines de Mataró es mullen aquest cap de setmana per l’esclerosi múltiple

Escoltar

Les piscines de Mataró es mullen aquest cap de setmana per l’esclerosi múltiple

Els quatre centres que hi participen ho fan amb diferents horaris i activitats

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) organitza un any més la campanya “Mulla’t”, que se celebrarà aquest cap de setmana a gairebé totes les piscines de Catalunya i algunes de l’Estat espanyol.




Es tracta d’una jornada de natació en la que els participants demostren la seva solidaritat amb les persones malaltes d’esclerosi múltiple i es recapten fons per seguir investigant aquesta malaltia degenerativa.

 

Quatre piscines de Mataró i l’associació Voluntaris per al Futur participen en la campanya, encara que en diferents dies i condicions:

 

La Piscina Municipal ho farà aquest dissabte 9 de juliol, en horari de 9 a 13.45 h, amb bany lliure, un bateig de submarinisme i diverses activitats lúdiques. Hi haurà una entrada mínima per als qui no tenen carnet que es destinarà íntegrament a la campanya.

 

El diumenge 10, hi participaran el Centre Atlètic Laietània i el Centre Municipal d’Esports El Sorrall. En el primer, l’accés està restringit als socis i es podrà fer bany lliure i bateig de submarinisme. L’horari serà de 9 a 14 h.

 

Al CME El Sorrall s’haurà de pagar una entrada puntual i hi haurà bany lliure. L’horari serà de 9 a 13.30 h.

 

El Centre Natació Mataró va celebrar la diada solidària el diumenge passat. Hi van participar 253 socis, que van nedar 63.450 m, i es van recaptar 927,20 €.També es van organitzar una sessió d’aigua-gim i una altra de submarinisme.