Les piscines de Mataró es mullen aquest cap de setmana per l’esclerosi múltiple

Els quatre centres que hi participen ho fan amb diferents horaris i activitats

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) organitza un any més la campanya “Mulla’t”, que se celebrarà aquest cap de setmana a gairebé totes les piscines de Catalunya i algunes de l’Estat espanyol.




Es tracta d’una jornada de natació en la que els participants demostren la seva solidaritat amb les persones malaltes d’esclerosi múltiple i es recapten fons per seguir investigant aquesta malaltia degenerativa.

 

Quatre piscines de Mataró i l’associació Voluntaris per al Futur participen en la campanya, encara que en diferents dies i condicions:

 

La Piscina Municipal ho farà aquest dissabte 9 de juliol, en horari de 9 a 13.45 h, amb bany lliure, un bateig de submarinisme i diverses activitats lúdiques. Hi haurà una entrada mínima per als qui no tenen carnet que es destinarà íntegrament a la campanya.

 

El diumenge 10, hi participaran el Centre Atlètic Laietània i el Centre Municipal d’Esports El Sorrall. En el primer, l’accés està restringit als socis i es podrà fer bany lliure i bateig de submarinisme. L’horari serà de 9 a 14 h.

 

Al CME El Sorrall s’haurà de pagar una entrada puntual i hi haurà bany lliure. L’horari serà de 9 a 13.30 h.

 

El Centre Natació Mataró va celebrar la diada solidària el diumenge passat. Hi van participar 253 socis, que van nedar 63.450 m, i es van recaptar 927,20 €.També es van organitzar una sessió d’aigua-gim i una altra de submarinisme.