Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Escola Universitària del Maresme arrenca el curs 2011/2012 amb una sessió de benvinguda als nous alumnes

Escoltar

L'Escola Universitària del Maresme arrenca el curs 2011/2012 amb una sessió de benvinguda als nous alumnes

125 estudiants comencen Administració d’Empreses i Turisme al TecnoCampus

L’Escola Universitària del Maresme (EUM), adscrita a la Universitat Pompeu Fabra i integrada en el parc TecnoCampus Mataró-Maresme, ha iniciat el curs 2011/2012 amb una sessió de benvinguda adreçada als 125 alumnes de nou ingrés de les dues titulacions que actualment imparteix el centre: Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació; i Turisme i Gestió de l’Oci.




L’auditori del TecnoCampus Mataró-Maresme ha estat l’escenari de l’acte, després del qual els alumnes han participat en una visita guiada a les instal·lacions del centre i del conjunt del parc.




El president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey; el director de la Fundació, Antoni Uix; i la directora de l’EUM, Montserrat Vilalta, acompanyats de l’equip directiu del centre, han encoratjat els estudiants a aprofitar el màxim el període de formació universitària.




El president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, ha destacat així mateix la professionalitat i l’excel·lència del professorat de l’EUM, i ha apuntat que tenen tot el suport del patronat de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme per afrontar la posada en marxa de noves titulacions, entre les quals destaca un Grau en Màrqueting en el qual s’està treballant per iniciar-lo el curs 2012-2013. Rey ha apuntat així mateix els creixements importants en la matrícula d’estudiants universitaris en els diversos centres del parc (EUM, Escola Universitària Politècnica de Mataró i Escola Superior de Ciències de la Salut).