Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'IMPEM rep un reconeixement per la seva tasca en l’àmbit de la Responsabilitat Social Compartida

Escoltar

L'IMPEM rep un reconeixement per la seva tasca en l’àmbit de la Responsabilitat Social Compartida

 


L’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) va rebre el passat dia 29 de març, en el marc de les XXI Jornades de Corresponsables, el diploma que l’acredita com a administració pública que promou la cultura de la Responsabilitat Social Compartida.

 

Aquest reconeixement l’atorga l’organització sense ànim de lucre “Fundació Corresponsables” a les administracions, entitats i empreses que estan adherides al “Manifiesto por la Corresponsabilidad: Hacia una Responsabilidad Social Compartida”.

 

En el decurs de la jornada, l’IMPEM va participar conjuntament amb la Fundació Carlina, la Diputació de Barcelona, l’empresa Anudal i la Fundació CECOT, en una taula rodona on va poder explicar les accions que està duent a terme en aquest àmbit dins la mateixa institució i amb les petites i mitjanes empreses del territori.

 

Les jornades van tenir lloc a Barcelona a l’espai Francesca Bonammaison i van participar més de 300 persones. El  responsable de Responsabilitat Social de la Direcció General d’Empresa de la Comissió Europea, Thomas Dodd, va ser l’encarregat de inaugurar les jornades amb una conferència.