Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra la XX edició de la Pedalada ‘Memorial Jordi Rusanas’

Escoltar

Mataró celebra la XX edició de la Pedalada ‘Memorial Jordi Rusanas’

Aquesta cursa popular, no competitiva, es realitza amb un llibre de ruta

El president de l’Institut d’Esports (IE), Pere Galbany, i la presidenta de la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) a Mataró, Margarida Suari, han presentat aquest matí en roda de premsa la “Capgrossada 2011 - XX Pedalada Memorial Jordi Rusanas”, que se celebrarà el proper 23 d’octubre. Es tracta d’una cursa no competitiva, organitzada per la UEC de Mataró, amb la col·laboració de l’IE.


 

Com l’any passat, el recorregut es realitzarà amb un rutòmetre (roadbook), on els participants hauran de demostrar la seva orientació. Es guiaran amb un llibre de ruta que conté elements identificatius de les cruïlles que formen part del recorregut, la distància entre elles i instruccions per seguir el camí correcte. És important que els ciclistes disposin d’un comptaquilòmetres ben calibrat i que mesuri distàncies parcials. El roadbook es podrà recollir una hora abans de la cursa al punt de sortida.

 

La pedalada s’ha dissenyat en dos recorreguts, de 20 i 30 quilòmetres, que tenen el punt de sortida i arribada al Circuit Municipal de Cros (camí dels Contrabandistes, s/n). La sortida serà a les 9.00 h.

 

 

Inscripcions

 

El període d’inscripció s’obre demà, dimarts 11 d’octubre, i finalitzarà el 21 d’octubre. El preu de la inscripció és de 7 € per als socis i de 12 € per als no socis (a aquestes quantitats s’han de sumar 5 € més si la inscripció es realitza amb assegurança).

 

Les inscripcions, que es tancaran quan s’arribi als 400 inscrits, es poden realitzar a la seu de la UEC (carrer Nou, 29) de dimarts a divendres de 19 a 21 h; a través del web de la UEC (http://uecmatarobtt.blogspot.com/2011/10/capgrossada-2011-xx-pedalada-de-la-uec.html) o per transferència bancària al compte corrent de Caixa Laietana número 2042-0000-70-3300067467.

 

L’organització lliurarà una gorra commemorativa als primers 150 inscrits. Tots els participants podran gaudir d’una botifarrada i el participant més ben orientat guanyarà un pernil.

 

Aquesta pedalada és puntuable per al Gran Premi de la UEC.