Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró demana una nova plaça de pediatre per resoldre problemes de saturació al CAP de la Gatassa

Escoltar

Mataró demana una nova plaça de pediatre per resoldre problemes de saturació al CAP de la Gatassa

El Ple municipal va aprovar per unanimitat dijous passat, 3 de març, una resolució presentada pel grup municipal de CiU que reclama la creació d’una nova plaça de pediatre al CAP de la Gatassa.

 

El text íntegre de l’acord és el següent:

 

“Fa temps que es venen succeint les queixes dels usuaris del CAP de la Gatassa pel col·lapse que pateix el seu servei de pediatria. Queixes de la qual se n’han fet ressò entitats com l’Associació de Veïns del barri.

 

L’entitat veïnal demana, concretament, que s’assigni al CAP un nou pediatre per poder resoldre la “saturació” que pateix el servei. Actualment el CAP compta només amb dos pediatres quan per la seva ràtio d’usuaris n’hauria de tenir tres. Recordem que segons el darrer estudi de població publicat, al barri de Cerdanyola el 16,5% de la població té catorze o ments.

 

Per altra banda, el dèficit denunciat per veïns i pacients no és nou, sinó que ve de lluny sense que l’administració competent hagi fet res per poder-ho resoldre.

 

Davant d’aquesta situació, que afecta a un dels barris més poblats de la ciutat, el Grup Municipal de Convergència i Unió proposa al Ple l’adopció del següent acord:

 

L’alcalde de Mataró s’adreçarà, en nom del Ple Municipal, al Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya per tal de sol·licitar que es doti d’una nova plaça de pediatre el Cap de la Gatassa a Mataró”.