Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró participa a la quarta convocatòria del projecte de mobilitat artística Rodalies

Escoltar

Mataró participa a la quarta convocatòria del projecte de mobilitat artística Rodalies

Els artistes poden presentar les seves propostes fins al 31 de desembre

Mataró, junt amb les ciutats de Figueres, Girona, La Seu d’Urgell, Olot i Vilanova i la Geltrú, participarà a la quarta edició de Rodalies, projecte de la Taula d’Arts Visuals del Consorci Transversal ideat per afavorir la projecció i la mobilitat dels artistes, la redistribució a tot el país de la producció d’art contemporani i el treball en xarxa.


 

Rodalies 4 serà una exposició d’arts visuals que tindrà lloc simultàniament a sis sales de les sis ciutats catalanes participants. Els artistes que hi vulguin participar poden presentar els seus projectes fins al 31 de desembre a través de la pàgina web de la Taula d’Arts Visuals de la Xarxa Transversal. Hi poden concórrer artistes de tot Catalunya.

 

Les propostes seleccionades obtindran un ajut per a la producció, a més de ser exposades als espais d’art de les ciutats de la Xarxa Transversal. El jurat que farà la selecció, integrat per tècnics d’arts visuals de les ciutats de Transversal, també escollirà la seu més adequada per acollir cadascuna de les propostes seleccionades. El veredicte es farà públic durant el mes de febrer de 2012.

 

Els artistes seleccionats començaran a treballar en el seu projecte en col·laboració amb la ciutat acollidora que els sigui designada. El procés culminarà amb les exposicions simultànies que tindran lloc durant els mesos de juny i/o juliol de 2012.

 

 

Aposta per la creació

 

Rodalies 4, seguint la línia encetada per les anteriors edicions, vol ser una aposta per la creació, afavorint la continuïtat del treball dels artistes de qualitat, donant espais de difusió i contacte amb el públic per la seva obra. La iniciativa té també l’objectiu de mostrar les dinàmiques del sector de les arts visuals al país, oferint una mostra del treball que es fa a les diferents ciutats –allunyades dels grans centres de producció– i donar també un espai de projecció i desenvolupament per a l’obra dels artistes locals en aquest terreny.