Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró rep la Copa del Món de Futbol que va guanyar la selecció espanyola en el darrer Mundial

Escoltar

Mataró rep la Copa del Món de Futbol que va guanyar la selecció espanyola en el darrer Mundial

El trofeu estarà el 8 de gener a l’Espai Foyer del TecnoCampus Mataró-Maresme

La Copa del Món de Futbol, guanyada per la selecció espanyola en el darrer Mundial celebrat a Sud-àfrica, es podrà veure el proper dissabte 8 de gener, de 10.00 a 14.00 h, a l’Espai Foyer del TecnoCampus Mataró-Maresme (avinguda d’Ernest Lluch, 32). L’alcalde, Joan Antoni Baron, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, assistiran a l’acte a les 10.00 h.


 

Els ciutadans podran veure la Copa del Món de forma gratuïta en l’Espai Foyer on també es projectaran, al llarg del matí, vídeos de diferents partits disputats durant la Copa Mundial de la FIFA Sud-àfrica 2010 que va ser la XIX edició i que es va celebrar des de l’11 de juny fins a l’11 de juliol.

 

La Copa, que està a disposició de la Federació Catalana de Futbol, s’exposarà a diverses poblacions catalanes com Balaguer, Banyoles, Tarragona, Sant Carles de la Ràpita, Vic, Sant Boi de Llobregat, Sabadell i Martorell. A Barcelona, el trofeu es podrà visitar al Museu Olímpic i de l’Esport del 12 al 15 de gener.

 

 

Característiques de la CopaLa Copa va ser dissenyada el 1974 i s’inspira en dues figures humanes que sostenen el planeta Terra. El trofeu té una alçada de 36,8 cm i està fet de 5 kg d’or massís de 18 quirats