Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró tindrà enllumenat de Nadal

Escoltar

Mataró tindrà enllumenat de Nadal

La decoració lumínica estarà present a sis carrers de al ciutatEl president de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM), Miquel Rey, i el president de la Unió de Botiguers de Mataró, Jordi Vallcorba, han explicat avui en roda de premsa la proposta d’enllumenat d’aquest Nadal.


 

L’IMPEM i Unió de Botiguers han treballat conjuntament perquè el màxim de carrers de la ciutat puguin estar guarnits amb enllumenat nadalenc atès que la situació econòmica actual ha fet que molts comerciants decidissin no participar-hi.

 

Finalment, s’ha aconseguit que 6 carrers de la ciutat comptin amb enllumenat nadalenc gràcies a la participació d’uns 300 col·laboradors, que aportaran uns 100 €, i els patrocinadors, Bankia i Aigües de Mataró, SA i MESA-Tub Verd que aportaran a la campanya 3.000 €. El cost total de la instal·lació dels llums és d’uns 40.000 €.

 

Els carrers amb il·luminació nadalenca són: de Sant Benet, de Santa Teresa, de Sant Josep, de Barcelona, La Riera i plaça de Santa Anna – La Rambla. Els llums s’aniran encenent progressivament a mesura que es vagin instal·lant. Els primers a encendre’s ho faran aquest dissabte.