Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 10.000 persones celebren la Nit Boja de la Festa Major, Les Santes

Escoltar

Més de 10.000 persones celebren la Nit Boja de la Festa Major, Les Santes

La nit finalitza amb la tradicional ruixada d’aigua




Aquesta nit de dilluns a dimarts, del 25 al 26 de juliol, s’ha celebrat la tradicional Nit boja, on els actes se succeeixen sense interrupció per donar la benvinguda a la recent proclamada Festa Major. Més de 10.000 persones s’han congregat a la nostra ciutat per viure un autèntic espectacle de foc, aigua, música i festivitat.

 

El tret de sortida a aquesta intensa nit d’activitat l’ha donat el Desvetllament bellugós, on la Família Robafaves, desvetllada, ha sortit de l’Ajuntament gairebé a mitjanit per anar en cercavila fins a la plaça de Santa Anna, amb l’acompanyament musical de la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme, ballant i saltant i comptant fins a 15 al so del ‘Bequetero’. Després d’una hora de ball amb el grup El Belda i el Conjunt Badabadoc, i convidant els assistents a vi i galetes, els Gegants i els músics han tornat cap al Consistori.

 

L’encesa de la façana de l’Ajuntament ha iniciat l’esperada Escapada a Negra Nit, marcada per la pluja de foc, els espetecs i les figures festives. Aquest any, per gaudir d’aquestes intenses hores, la Momerota, el Drac i les Diablesses de Mataró han convidat el Verro de Cardedeu, la Víbria Jove d’Igualada, els Diables de Sabadell, els Diables de Sant Feliu de Llobregat, els Diables de la Colla Vella de Gràcia i la Colla de Diables de la Llàntia.

 

Una gran ruixada d’aigua ha posat el punt i final a la Nit Boja al Parc Central.

 

En el decurs de la nit, la Creu Roja, coordinada per Protecció Civil de Mataró, ha realitzat 115 assistències per contusions i cremades no greus, sense que en cap cas les lesions comportin un risc per a la vida de la persona.