Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nous uniformes d’estiu per als agents de la Policia Local

Escoltar

Nous uniformes d’estiu per als agents de la Policia Local



La Policia Local canviarà d’uniforme a partir del proper 25 de juliol. Aquest canvi serà progressiu començant ara per la roba d’estiu i posteriorment, sobre el mes d’octubre, amb la roba de tardor-hivern.


 

Així, se substituirà la camisa de color blau cel per un polo de color blau marí amb una franja de color groc d’alta visibilitat i pel que fa als pantalons, aquests continuaran sent blau marí confeccionats en teixit bielàstic amb dues butxaques laterals ocultes a mitja cama.

 

Les dues peces estan confeccionades amb un teixit amb propietats impermeabilitzants, antitaques i antibacterianes en el seu exterior, que aporten un mínim manteniment i una màxima transpirabilitat

 

També se substitueix el model de gorra passant de la típica de plat al model copy. Aquest nou model tindrà una banda inferior perimetral composta per dues files de quadres blancs i blaus de 15 mil·límetres de costat, combinats en forma de tauler d'escacs o damer i la llegenda POLICIA encolor blanc a la part posterior.

 

Quant a les sabates, aquestes se substitueixen per un model realitzat en Gore-Tex.

 

El concurs per a l’adquisició del nou vestuari s’ha adjudicat per dos anys per 124.000 €, el que significa una reducció d’un 13 % sobre l’import del concurs dels dos darrers anys.