Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Policia Local i Mossos d’Esquadra fan una campanya amb recomanacions de seguretat per als usuaris de les platges

Escoltar

Policia Local i Mossos d’Esquadra fan una campanya amb recomanacions de seguretat per als usuaris de les platges



La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han editat uns cartells i tríptics informatius amb consells de seguretat per als usuaris de les platges, que seran distribuïts pels agents a tots els establiments de les platges i la seva zona d’influència, perquè els ciutadans prenguin les precaucions necessàries per dificultar l’acció dels delinqüents.




La Policia Local i els Mossos d’Esquadra recomanen:


 

-no portar objectes de valor a la platja

-no deixar sols els objectes personals a la sorra

-portar les bosses de mà creuades en bandolera

-no pernoctar a la platja per evitar robatoris

-no comprar cap objecte, beguda o menjar als venedors ambulants, ni contractar cap tipus de -servei, com els massatges

-fer sempre cas de les indicacions de la Policia i del personal de salvament

-no deixar objectes de valor a la vista dins dels cotxes

 

La Policia Local ha intensificat el control a la zona de la platja i la seva àrea d’influència amb l’assignació de quatre agents, que cobriran específicament aquesta àrea en coordinació amb la resta d’agents de la Policia Local i d’altres cossos de seguretat que operen al territori. Es tracta d’una mesura preventiva que té com a finalitat evitar la comissió d’il·lícits penals, coincidint amb l’increment d’afluència de persones en aquest espai durant els mesos estivals.

 

Els quatre policies destinats al servei de platges faran especial incís en tots aquells delictes i faltes que es produeixen amb motiu de la concurrència de banyistes i aprofitant el seu descuit, com són els furts, i controlaran especialment les zones d’aparcament properes a la platja per evitar els robatoris a interior de vehicle. Alhora, vetllaran perquè es compleixin les ordenances municipals, posant especial atenció a la presència de gossos en les platges, horari de l’activitat pesquera i la venda sense llicència.

 

Totes aquestes accions es realitzaran de forma coordinada amb els altres agents de la Policia Local i dels altres cossos de seguretat per impedir que els actes delictius es desplacin a altres punts de la ciutat i actuar ràpidament davant la comissió d’un delicte o falta.