Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prohabitatge Mataró obre el termini per sol·licitar els 12 pisos públics de lloguer per a famílies del carrer El Rierot

Escoltar

Prohabitatge Mataró obre el termini per sol·licitar els 12 pisos públics de lloguer per a famílies del carrer El Rierot

Es tracta d’una promoció de 12 pisos amb protecció oficial en règim de lloguer destinats a famílies al carrer d’El Rierot cantonada amb el carrer de Cristina. El termini de presentació de sol·licituds s’inicia avui dia 23 de novembre i finalitza el 23 de desembre.




És un edifici que consta de dotze habitatges, un local comercial en planta baixa i aparcament subterrani. Aquesta promoció s’inclou dins el Pla Local de l’Habitatge 2005-2015 i representa un recurs d’allotjament i convivència per a famílies perceptores de rendes baixes, amb dificultats econòmiques i amb risc d’exclusió residencial. Els preus del lloguer oscil·len entre els 280 i 395 €, en funció de la superfície.




La construcció de l’edifici ha estat promoguda per l’empresa municipal PUMSA i la gestió la durà a terme Prohabitatge Mataró.




En un futur aquest immoble formarà part del patrimoni de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró.




Característiques dels habitatges



Hi ha 4 habitatges per planta i tenen una superfície útil d’entre 47 i 64 m2. Disposen de dos dormitoris, cuina, estar-menjador, i 1 o 2 banys.



El projecte s’estructura en un nucli central format per un pati circular, que acull les comunicacions verticals i els accessos als habitatges, que ocuparan les plantes 1, 2 i 3. Aquest pati interior està cobert amb una claraboia de vidre que el protegeix de la pluja i li permet l’entrada de llum natural.



La coberta de l’edifici acull els espais comunitaris com la bugaderia, àrea per estendre la roba i els recintes per a les instal·lacions.

 


A l’edifici s’han incorporat mesures arquitectòniques bioclimàtiques i mediambientals en la seva construcció que contribueixen a avançar cap a una ciutat ecològicament sostenible.




Requisits per la presentació de sol·licituds



Per accedir al lloguer dels habitatges s’han de reunir alguns requisits com:



- Ser major de 18 anys.

- Composició familiar o grup de convivència d’entre 3 i 4 persones.

- Acreditar la residència continuada, mitjançant certificat d’empadronament a Mataró en els darrers 2 anys a la data de termini de la presentació de sol·licituds.

- Els ingressos anuals, en funció del nombre de membres haurà de ser, per 3 membres, no superiors a 43.000 € i per 4 membres, no superiors a 44.000 €.




Per poder conèixer tots els requisits i condicions, podeu consultar les bases del concurs al web del Grup PUMSA www.grup-pumsa.cat.




Informació, sol·licituds i procediment d’adjudicació




El procediment d’adjudicació serà mitjançant sorteig públic entre totes aquelles sol•licituds presentades dins del termini establert i que en resultin admeses.



El termini de presentació de sol·licituds és fins al 23 de desembre de 2011.



La informació i els impresos de sol·licitud es poden obtenir i presentar a Prohabitatge Mataró, a les oficines d'atenció al ciutadà (OFIAC) de l'Ajuntament de Mataró, als centres cívics, al telèfon d'atenció ciutadana 010, o bé al web: www.grup-pumsa.cat




Les sol·licituds hauran de formalitzar-se amb el model facilitat, i hauran d’anar acompanyades de la documentació acreditativa conforme es reuneixen els requisits de la convocatòria.




Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, Prohabitatge Mataró farà una primera avaluació per seleccionar aquelles peticions que compleixin les condicions requerides, i seguidament s’exposaran les llistes d’admesos i exclosos amb el motiu de l’exclusió. Finalitzat el termini de sol·licituds, s’exposaran les llistes definitives a les oficines de Prohabitatge Mataró, a les Oficines d’atenció ciutadana, als centres cívics, al web www.grup-pumsa.cat i www.mataro.cat.




Totes les persones admeses seran convocades per assistir al sorteig dels habitatges davant notari.