Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUMSA adjudica la venda de les parcel·les per a la construcció d’habitatges amb protecció pública a l’àmbit de la ronda de Barceló

Escoltar

PUMSA adjudica la venda de les parcel·les per a la construcció d’habitatges amb protecció pública a l’àmbit de la ronda de Barceló

S'hi construiran 46 habitatges de dues i tres habitacionsEl Consell d’Administració de l’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA), en sessió celebrada el passat 26 d’abril, va acordar adjudicar el concurs per a la venda de les parcel·les IIa, IIb, IIIa i IIIb incloses a l’àmbit de la ronda de Barceló i situades als carrers dels Germans Thos i Codina i de Casto Méndez Núñez, a la cooperativa Habitatge Entorn, SCCL, d’un total de sis empreses presentades.


 

 

Construcció d’habitatges amb HPO

 

A les quatre parcel·les amb una superfície total d’aproximadament 2.525 m², s’hi construiran 46 habitatges amb protecció oficial, places d’aparcament i locals comercials a la planta baixa de cada promoció.

 

Els habitatges seran de dues i tres habitacions amb unes superfícies d’entre 55 i 80 m² per habitatge i es comercialitzaran en règim de propietat.

 

Aquestes promocions es troben incloses al Pla Local de l’Habitage 2005-2015. La seva construcció permetrà l’acompliment del compromís per part de l’Administració i alhora incrementar els habitatges públics de la ciutat.

 

 

Obres d’enderroc

 

L’execució de les obres implica enderrocar una superfície total aproximada de 15.800 m².

 

Les obres d’enderroc han estat iniciades el passat mes d’abril i està previst que es realitzin en un termini de quatre mesos. Es preveu que la segona fase conclogui a finals d’any.  

 

 

Calendari

 

Està previst l’inici de les obres durant el primer semestre de 2012 i tindran una durada d’aproximadament 22 mesos.