Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sandro Rossell assisteix a la celebració del 50è aniversari de la Penya Barcelonista de Mataró

Escoltar

Sandro Rossell assisteix a la celebració del 50è aniversari de la Penya Barcelonista de MataróEl president del FC Barcelona, Sandro Rossell, va participar ahir en l’acte institucional organitzat amb motiu del 50è aniversari de la Penya Barcelonista de Mataró, que va tenir lloc a l’Ajuntament.
L’alcalde, Joan Mora, va presidir l’acte, en el qual també hi va intervenir el president de la Penya Barcelonista de Mataró, Salvador Vilavella. Els representants de les dues institucions van protagonitzar un intercanvi de regals davant els nombrosos assistents, que van omplir el Saló de Sessions de l’Ajuntament, i d’altres membres de la directiva del Barça, com Pau Vilanova, i d’exjugadors del club com Julio Alberto i Manolo Flores.

 

Durant els discursos, Sandro Rossell va mostrar la seva satisfacció per l’època que li ha tocat viure al capdavant del club, atès que el Barça és avui dia una referència internacional esportiva i solidària. “Tant de bo puguéssim traslladar la il·lusió que genera el Barça al món exterior”, va dir.

 

Joan Mora va reconèixer que és un culé apassionat i va recordar la capacitat d’aglutinar famílies i amics que genera el futbol: “S’ha convertit en un nexe d’unió clau per a les famílies i ho visc jo cada cap de setmana quan vaig al camp amb el meu fill i compartim moments irrepetibles”.

 

Per Joan Mora, el Barça és exemple de valors com la “solidaritat, l’esforç, l’equip i el treball”.  Durant l’acte va demanar als penyistes “mantenir viu aquest esperit de catalanitat que reflecteix l’escut blaugrana” i va felicitar la penya de Mataró convidant-la a refundar-se i captar gent jove.