Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tres Roques programa la segona edició dels cursos i tallers d’estiu per a joves d’entre 10 i 15 anys

Escoltar

Tres Roques programa la segona edició dels cursos i tallers d’estiu per a joves d’entre 10 i 15 anys

Des d’avui i fins al 5 de juny es poden fer les inscripcions

Tres Roques Centre de Formació Permanent inicia avui el període d’inscripció per a les activitats emmarcades en el programa Tres Roques Jove!, que arriba a la segona edició.



Les activitats estan adreçades a joves d’entre 10 i 15 anys i tindran lloc del 27 de juny al 15 de juliol. La inscripció finalitza el 5 de juny. La iniciativa pretén donar als joves una opció que els permeti aprendre i divertir-se durant les vacances.


 

La nova proposta formativa consta de 9 cursos i 6 tallers. Totes les activitats tenen places limitades:

 

. Els cursos, de 10 sessions cadascun, seran els següents: Màgia i il·lusionisme; Cuina per a tothom; Iniciació a la fotografia i el retoc digital; Fotografia i retoc digital (nivell II); Microcurts; Iniciació al món del còmic; El món del còmic (nivell II); Tres Roques Ràdio; Tècniques de circ. Es faran de dilluns a divendres del 27 de juny al 8 de juliol.. El preu de cada curs és de 46,50 €.

 

. Els tallers, de 5 sessions cadascun, seran els següents: Setciències; Cuines d’estiu; Complementes; Naturalment excursionista; Microblocs; Fem música amb l’ordinador.



Els tallers es faran de dilluns a divendres de l’11 al 15 de juliol. El preu de cada taller serà de 23,25 €, excepte el de Naturalment excursionista que té un preu de 46,50 €.

 

El full d’inscripció i la informació sobre el procés es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament (www.mataro.cat); a l’Insitut Municipal d’Educació (IME) (Baixada de Les Figueretes, 1, 2n) i a Tres Roques Centre de Formació Permanent (plaça del Canigó, 7).

 

Tres Roques és un equipament municipal dedicat a oferir un ampli ventall d’activitats per ampliar i actualitzar els coneixements i inquietuds de la ciutadania en qualsevol moment de la vida. Per fer-ho, posa a l’abast una oferta formativa orientada a satisfer les necessitats de desenvolupament personal, cultural i social del seu entorn. Un dels objectius del centre és treballar en xarxa amb diferents agents de la ciutat.