Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un nou concurs de Mataró Ràdio convida els joves mataronins a conèixer la seva ciutat

Escoltar

Un nou concurs de Mataró Ràdio convida els joves mataronins a conèixer la seva ciutat

“La pista de l’aigua”, patrocinat per Aigües de Mataró, s’estrena el 7 de març


Mataró Ràdio estrena dilluns 7 de març a les 17,45 hores “La pista de l’aigua”, un nou concurs adreçat als joves de la ciutat patrocinat per Aigües de Mataró. El programa, de periodicitat mensual i al qual també hi col·labora l’Ajuntament, convidarà els joves a endevinar diverses incògnites sobre un indret concret de Mataró. El guanyador rebrà vals de regal de botigues i entitats culturals de la ciutat.

 

De fet, l’objectiu del programa és enfortir els vincles dels joves mataronins d’entre 9 i 16 amb la seva ciutat, i que prenguin consciència de diferents aspectes de Mataró. Per aquesta raó els continguts s’adaptaran a aquesta franja d’edat. 





Cada primer dilluns de mes



“La pista de l’aigua” s’emetrà cada primer dilluns de mes a Mataró Ràdio, en horari de 17,45 a 18 hores. Amb aquest horari es vol afavorir la participació dels joves, doncs anirà just després de “l’hora del conte”, un programa infantil destinat a descobrir-los el món de la lectura.

 

El nou concurs estarà, a més, presentat per Pablo Sánchez, de 15 anys d’edat, i que durants les vacances escolars ja va conduir fa el programa “Paraulofòbia”, guanyador del Premi Rosalia Rovira de la Comunicació Local de la Diputació de Barcelona.



 

Premi mensual



A cada programa es llençaran tot un seguit d’incògnites sobre un indret de Mataró, que els joves hauran d’endevinar a través de les següents pistes que s’hi van donant. Els oients tindran tot el mes per trobar la resposta i comunicar-ho al programa. Entre els guanyadors se sortejaran diversos premis relatius a Mataró, segons el tema entorn del qual versi el programa.

 

Així, els 12 temes programats mensualment de ”La pista de l’aigua” estaran relacionats amb esdeveniments o dates senyalades de la ciutat: l’aigua a Mataró, l’energia, els parcs de Mataró, la Fira, les Santes, les platges de Mataró, la mobilitat, l’arribada del tren a la ciutat, la compra responsable, i les festes de Nadal.

 

 

Versió a Internet



Un dels aspectes més innovadors del nou programa és la seva versió a la xarxa d’Internet, ja que paral·lelament al programa radiofònic es llençarà una pàgina web i una plana Facebook on els més joves puguin debatre sobre aspectes de Mataró que els hi resulten d’interès, sense perdre de vista el medi ambient.

 

Amb aquesta iniciativa, “La pista de l’aigua” també vol ensenyar als joves el bon ús de les xarxes socials, i que aprenguin a utilitzar-les de manera correcta. Així, es farà especial incidència en que els pares supervisin l’accès dels seus fills a Internet i participin amb ells dels debats i temes que es tractin a la pàgina facebook del programa.