Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una modificació urbanística millorarà la connexió viària i de clavegueram de la part baixa de Les Sureres amb la ciutat

Escoltar

Una modificació urbanística millorarà la connexió viària i de clavegueram de la part baixa de Les Sureres amb la ciutat

El canvi ajusta el traçat final del carrer de les Piques

L’Ajuntament té previst modificar puntualment el Pla General d’Ordenació per millorar la futura connexió viària de la part baixa de la urbanització de Les Sureres, a l’àmbit de Can Serra, amb la resta del conjunt urbà. La proposta es va presentar en la darrera Comissió Municipal Informativa de Serveis Territorials, celebrada el 25 de gener, i el Ple municipal debatrà la seva aprovació inicial el proper 3 de febrer.

 

El Pla General vigent contempla la prolongació del carrer de Les Piques en un tram amb fort pendent per connectar-lo amb el carrer de Josep Trueta i Raspall. Aquesta difícil connexió ha estat un dels entrebancs que ha dificultat el desenvolupament de la Unitat d’Actuació 32 (UA-32 Lo Bassal), i de la xarxa de clavegueram de tota la urbanització.

 

La solució que proposa la modificació consisteix a unir el final actual del carrer de Les Piques, prolongant-lo uns 35 metres, amb el carrer de la Font dels Reis, que enllaça més suaument amb el carrer de Josep Trueta i Raspall.

 

Després de l’aprovació inicial per part del Ple, la modificació urbanística haurà de superar els tràmits d’exposició pública, aprovació provisional –de nou per part del Ple de l’Ajuntament– i definitiva –per part de la Generalitat de Catalunya–. Per desenvolupar el projecte viari caldrà també redactar un projecte d’urbanització.