Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vuitanta alumnes de Mataró participen en una sessió sobre emprenedoria amb empresaris del territori

Escoltar

Vuitanta alumnes de Mataró participen en una sessió sobre emprenedoria amb empresaris del territori

 


Vuitanta alumnes de l'Escola Pia Santa Anna i l'IES Miquel Biada han participat avui al Parc TecnoCampus Mataró-Maresme en una sessió que sota el títol "Apropa't a emprenedors/es d'èxit del territori" vol donar a conèixer de primera mà experiències emprenedores d’èxit del nostre territori. L’objectiu és apropar la cultura de l’empresa als joves. Ser positiu, fer el que a un li agrada i valentia són alguns dels valors que els emprenedors han transmès als estudiants.


Els emprenedors i emprenedores que hi han participat han estat:

 

Ana Maria Peña, col·laboradora de l’empresa SUMMA, empresa dedicada a l’organització i gestió de les jornades de networking Gettingcontacts, per a la generació de noves oportunitats de negoci de les empreses participants. Disseny de continguts formatius per a la millora de la capacitació dels directius i líders dels projecte. Empresa de Badalona.

 

Pedro Álvarez, de OSM Other Side Mirror, una empresa TicSalut. La seva activitat principal és l'estudi del moviment humà, utilitzant la ciència biomecànica aplicant-la al Medical Fitnes, l'Ergonomia, la Rehabilitació i la Simulació d' Accidents. Utilitzant les tecnologies de la Realitat Virtual per crear la simulació i la motivació de l'activitat al realitzar un exercici. És una epresa ubicada a la torre TCM2 de l’edifici del Tecnocampus Mataró-Mareme al Rengle.

 

 

Pere Miralles, de B-sion, una productora audiovisual que ofereix serveis de disseny gràfic, vídeo i foto poc convencionals. Amb el seu curt recorregut, han estat premiats diverses vegades per el seu treball. És una empresa amb seu a la preincubadora universitària del parc TecnoCampus Mataró-Maresme, ja que els seus impulsors són estudiants del grau del Grau de Mitjans Audiovisuals, que imparteix l’Escola Universitària Politècnica de Mataró.