Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Inventa’t la feina” proporciona eines als joves de 18 a 30 anys perquè trobin oportunitats en el mercat laboral

Escoltar

“Inventa’t la feina” proporciona eines als joves de 18 a 30 anys perquè trobin oportunitats en el mercat laboral

Els interessats a participar s’han d’adreçar a Ocupació Jove

El servei d’Ocupació Jove de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica ha posat en marxa el programa “Inventa’t la feina”, que intenta fomentar habilitats innovadores per tal que els joves puguin trobar noves oportunitats en el mercat de treball.

 

L’objectiu és aconseguir que els joves tinguin una actitud activa per crear el seu propi projecte professional en funció del seus interessos.

 

El programa, que és gratuït, s’adreça a 60 joves de 18 a 30 anys en situació de desocupació, independentment de la trajectòria formativa i/o professional. Han de ser persones amb una mentalitat oberta, receptives a les noves idees i amb inquietud i motivació per trobar noves sortides i oportunitats per ampliar el seu projecte professional mitjançant un projecte de recerca i desenvolupament.

 

Els joves que puguin estar interessats s’han d’adreçar a Ocupació Jove, situat al Centre Cívic Cabot i Barba (plaça de Miquel Biada, 5, just davant de l’estació de tren), o demanar informació per telèfon al 93 757 82 41.

 

El resultat del programa pot ser múltiple: descobrir el propi projecte professional i laboral, desenvolupar una ocupació a partir d’una afició, trobar feina per compte d’altri, autoocupar-se,...i fins i tot crear la pròpia empresa.

 

Per això el programa connectarà els participants amb diversos recursos de la ciutat com el TecnoCampus, la borsa de treball de l’IMPEM, o les entitats empresarials.

 

El programa “Inventa’t la feina” està dirigit per la Fundació pel Foment de la Societat del Coneixement, promotora del CitiLab de Cornellà, centre d’Innovació Social de la comarca del Baix Llobregat, i l’IMPEM, que conjuntament treballaran en la implantació d’aquesta metodologia experimental i en el contingut propi de les sessions d’innovació i desenvolupament.

 

L’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona subvenciona aquest programa i l’ha reconegut com un dels quatre més destacats dels noranta que es van presentar a la darrera convocatòria de la Xarxa de Municipis en l’apartat de programes “Joves i Treball”.