Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acord per a l’Escola Municipal de Música de Mataró

Escoltar

Acord per a l’Escola Municipal de Música de Mataró

El Consell Plenari de l’IME aprova el plec de clàusules per gestionar l’escola



El Consell Plenari de l’Institut Municipal d’Educació (IME) va aprovar ahir al vespre el plec de clàusules administratives i tècniques que regulen la contractació per a la gestió del servei públic de docència i direcció pedagògica de l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) per al curs 2012-2013. L’acord ha estat possible després de les negociacions entre els grups municipals i els membres del Consell Plenari de l’IME.


 

Una vegada aprovat el plec de clàusules, es publicarà al Butlletí Oficial de la Província (BOP) i en un màxim de 8 dies s’hauran de presentar les propostes de les empreses per poder accedir al concurs atès que s’ha tramitat per via d’urgència, amb la voluntat que l’1 de setembre el nou adjudicatari ja pugui iniciar la gestió de l’EMMM.

 

La quantia del contracte és de 439.068 € (IVA exempt) i té una vigència d’un any amb la possibilitat d’un altre de pròrroga. En el nou plec també es recullen mecanismes per garantir el manteniment del model pedagògic existent.

 

Aquest és el segon plec de clàusules administratives i tècniques per regular la contractació de l’EMMM que s’ha portat a aprovació al Consell Plenari de l’IME atès que aquest reunit en sessió ordinària de data 14 de maig de 2012, no va aprovar la primera proposta de plecs contractuals presentats per la presidència de l’IME.

 

Des d’aleshores, el Govern ha mantingut diferents reunions amb els grups municipals per acostar posicions i aconseguir un acord comú.

 

El president de l’Institut Municipal d’Educació (IME), Pere Galbany, ha ofert avui una roda de premsa en la qual ha explicat com ha estat el procés fins a l’aprovació d’aquest plec de clàusules. Galbany ha volgut ressaltar que “ha estat un procés llarg, perquè en un principi les posicions estaven molt allunyades, i s’ha hagut de fer un esforç de consens per poder arribar a aquest punt d’acord” i ha reconegut que “s’ha allargat més del que nosaltres haguéssim desitjat”.

 

Ha afegit que “l’acord garanteix la continuïtat del model de l’EMMM, la prioritat que tots els grups municipals havíem manifestat, però a més hem aconseguit que aquest model sigui més viable del que teníem fins ara” per acabar dient que la “voluntat del Govern és no perdre cap dels serveis que té la ciutat”.