Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró ha atès 800 incidències per les glaçades des de l’inici de l’onada de fred

Escoltar

Aigües de Mataró ha atès 800 incidències per les glaçades des de l’inici de l’onada de fred

La major part dels problemes es van concentrar el passat cap de setmana

La companyia municipal Aigües de Mataró ha atès des del passat cap de setmana 800 trucades de veïns comunicant incidències diverses amb motiu de les glaçades i ha hagut de realitzar prop de 400 sortides.

 

La major part de les incidències es van concentrar el cap de setmana, quan es van registrar 612 trucades i 208 sortides, i estaven relacionades amb canonades o instal·lacions exteriors glaçades o rebentades.

 

Per la seva banda, des de l’inici de l’onada de fred dijous passat, 2 de febrer, el servei d’atenció telefònica 010 de l’Ajuntament ha atès 528 trucades relacionades amb les baixes temperatures.

 

En les últimes hores les incidències han baixat de manera significativa. Malgrat això, el Pla Bàsic d’Emergències Municipal es manté activat en fase d’alerta per les baixes temperatures que encara es registren i que es preveu que es mantinguin en els propers dies.

 

L’alberg d’acollida de Creu Roja per atendre persones sense sostre o amb habitatge precari ha atès a 6 persones aquesta passada nit, que han pernoctat en les instal·lacions.