Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró inicia la renovació de la canonada d’aigua potable del carrer de Josep Goday

Escoltar

Aigües de Mataró inicia la renovació de la canonada d’aigua potable del carrer de Josep Goday

L'obra esta inclosa dins del Pla Director d’Aigua de Mataró (PDAM 2011-2025)

Aigües de Mataró ha començat avui dilluns, 29 d’octubre, les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable del carrer de Josep Goday, al barri de Rocafonda.

 

Aquestes obres estan contemplades dins el Pla Director de l’Aigua de Mataró (PDAM 2011-2025). El Pla de renovació de la xarxa consisteix en la progressiva renovació de l’actual xarxa de fibrociment per canonades de polietilè.

 

Actualment transcorre una única canonada que abasteix la practica totalitat d’escomeses del carrer, a excepció d’algun tram entre l’avinguda del Perú i el carrer de Mèxic. Les obres previstes preveuen la instal·lació de dues noves canonades de polietilè de diferents diàmetres.

S’aprofitarà per ampliar la xarxa contra incendis, instal·lant un hidrant a la cruïlla dels carrers de Mèxic i de Josep Goday, millorant la cobertura de la zona.

 

L’actuació té una durada de 5 setmanes. Aquesta obra suposa una inversió total de 34.229,90€ (IVA inclòs), que inclou tant la obra civil, adjudicada a l’empresa AVIC,SL per un import de 22.770,03€ (IVA inclòs), com l’obra mecànica que realitza directament la companyia.