Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró nomena nou membre del consell d’administració i incorpora director d’administració i finances

Escoltar

Aigües de Mataró nomena nou membre del consell d’administració i incorpora director d’administració i finances



La junta general d’Aigües de Mataró va nomenar el passat 12 d’abril nou membre del consell d’administració de la societat municipal Aigües de Mataró Santiago Giménez Serra, economista i director d’entitat bancària, en substitució del fins ara conseller Jordi Fàbregas Casas. Giménez va prendre possessió del càrrec el dia 3 de maig i començarà a exercir el càrrec en el proper consell d’administració de la societat previst per aquest mes de maig.


 

Dins el marc de la consolidació organitzativa de l’empresa municipal i amb l’objectiu d’assolir major eficiència en un moment en el que la situació econòmica exigeix extremar el control de despesa sense minvar la qualitat del servei, durant aquest mes de maig s’incorporarà per a exercir les tasques i funcions de director d’administració i finances d’Aigües de Mataró, Antoni Uix, fins ara director-gerent del TecnoCampus.

 

Antoni Uix té 58 anys i és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i Censor Jurat de Comptes. Vinculat a l’Escola Pia de Mataró, durant 14 anys n’ha estat el seu Director Financer i Administrador i durant 8 anys ha sigut el gerent de la Universitat de Vic. Els darrers 5 anys ha estat gerent de la Fundació Tecnocampus Mataró Maresme i una part activa i important en el desenvolupament del parc tecnològic.

 

Aigües de Mataró emprèn així una reorganització de la cúpula directiva per millorar la gestió i eficiència interna i donar un millor servei a la ciutat.