Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova i sectoritza la xarxa d’abastament de la ronda de Joan Peiró, el Torrent de la Pólvora i els carrers de Càceres i de Sevilla

Escoltar

Aigües de Mataró renova i sectoritza la xarxa d’abastament de la ronda de Joan Peiró, el Torrent de la Pólvora i els carrers de Càceres i de Sevilla

Aquesta obra està inclosa dins del Pla Director d’Aigua de Mataró (PDAM 2011-2025)

Aigües de Mataró ha iniciat avui 13 d’agost obres a la xarxa d’abastament d’aigua potable de la ronda de Joan Peiró, el Torrent de la Pólvora, i els carrers de Càceres i de Sevilla. Aquests treballs estan contemplats dins el Pla Director de l’Aigua de Mataró (PDAM 2011-2025) i suposen la renovació i sectorització de la xarxa.

 

El Pla de Renovació de la xarxa consisteix en la progressiva renovació de l’actual xarxa de fibrociment per canonades de polietilè i, en aquest cas, també s’inicia el Pla de Sectorització, que inclou la divisió de la xarxa d’abastament en subsectors per millorar el control i funcionament hidràulic de la xarxa.

 

El projecte contempla la substitució del fibrociment per tubs de polietilè de diferents diàmetres segons els trams, així com la modificació de l’actual separació de determinats pisos de pressió. 

 

Aquesta obra suposa una inversió total de 60.012,52 € (IVA inclòs), que inclou tant l’obra civil, adjudicada a l’empresa AVIC,SL per un import de 31.895,98 € (IVA inclòs,) com l’obra mecànica que realitza directament la companyia.