Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes de l’Institut Thos i Codina coneixen el cicle de l’aigua i la gestió d’Aigües de Mataró

Escoltar

Alumnes de l’Institut Thos i Codina coneixen el cicle de l’aigua i la gestió d’Aigües de Mataró

La sala d’actes d’Aigües de Mataró va acollir ahir, 18 de juny, una xerrada sobre el cicle integral de l’aigua adreçada als alumnes de l’Institut Thos i Codina.

 

A l’acte van participar prop de 90 alumnes d’entre 13 i 14 anys, interessats a conèixer la distribució de l’aigua a la ciutat, donat que estan fent el treball de síntesi sobre l’aigua i els residus de Mataró.

 

Representants de la companyia van fer una breu presentació de la mateixa i van explicar la importància de l’aigua al món. Així mateix, es va explicar als alumnes la gestió de la xarxa d’abastament d’aigua, la xarxa de clavegueram i la de reg.

 

La xerrada va incidir en els bons resultats de gestió i conscienciació obtinguts per la companyia al llarg dels anys, en relació a l’eficiència, l’estalvi d’aigua, i també en relació al consum responsable de la ciutadania de Mataró, que han fet de la ciutat un referent a seguir.Finalment es va oferir als alumnes un conjunt de recomanacions i consells de mesures d’estalvi d’aigua per implantar a casa per tal de preservar aquest bé, tant preuat com escàs.