Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ca l’Arenas mostra la part més crua del mar

Escoltar

Ca l’Arenas mostra la part més crua del mar

Divendres 9 de novembre s’inaugura el cicle “La sal, la sorra i el paper de vidre”



La planta baixa de Ca l’Arenas estrena un nou cicle d’exposicions amb el nom “La sal, la sorra i el paper de vidre”. La primera intervenció uneix el treball de 5 artistes que reinterpreten el mar lluny de la seva imatge bucòlica. La inauguració tindrà lloc divendres 9 de novembre a les 19.30 h.


 

Amb el subtítol de “Frontera / contenidor / amenaça / catarsi”, la mostra exposa les peces de Pascual Arnal, Ester Fabregat, Antoni Muntadas, Paloma Navares i d’alguns membres de l’Escola d’art i superior de disseny Pau Gargallo de Badalona. Les peces d’aquests artistes mostren a través de diferents formats (vídeos, fotografies i instal·lacions) un punt de vista particular que alhora aporta una visió crítica del mar. Per exemple es poden veure reflectits els canvis que la mà de l’home ha fet a la façana marítima en les darreres èpoques i també un homenatge a les persones que han mort al mar.

 

“La sal, la sorra i el paper de vidre” està inclosa dins la temporada “Mar de Fons” i consta de quatre intervencions que es veuran a la planta baixa fins al 31 de març. La primera es podrà veure fins al 9 de desembre. Cada intervenció vol ser una mirada crítica sobre temàtiques relacionades amb el mar, amb una visió diferent i personal depenent dels artistes que hi exposin.