Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Xalant mostra els projectes dels artistes residents

Escoltar

Can Xalant mostra els projectes dels artistes residents

La jornada de portes obertes va comptar amb 4 actuacions musicalsCan Xalant. Centre de creació i pensament contemporani va obrir les portes el passat divendres per mostrar als visitants els projectes i les obres dels artistes residents. Les portes obertes, activitat que forma part del programa de Les Santes, va anar acompanyada d’actuacions musicals.


 

A la jornada de portes obertes, que es va iniciar a les 20 h i va finalitzar més enllà de les 3 de la matinada, es van poder visitar els tallers dels artistes residents amb els seus projectes exposats: Narcís Rovira, Cristina Ibáñez Tarter, Eva Marín, Carolina Bonfilm i Julian Waisbord, les obres dels quals també es podien gaudir en tot l’espai de Can Xalant; i els projectes residents: Marc Salicrú, Maurici Torner i SayHow (Aniol Pera i Sergio Bermúdez). Els projectes dels artistes també es podien veure a la sala polivalent amb un programa de vídeo seleccionat per Can Xalant: Verónica Aguilera, Ángel Corral, Santiago Contreras, Mariona Moncunill i Ricardo Trigo.

 

Les actuacions musicals van anar a càrrec de mouseDown DJ que va punxar música electrònica i experimental; The Hoquets, trio que toca amb instruments inventats i construïts per ells a partir de materials recuperats; Las Ruinas i Diego Armando Dj que va barrejar música africana i electrònica.