Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Constituïda la comissió de tarifació social

Escoltar

Constituïda la comissió de tarifació social

L’objectiu és establir un sistema de preus dels serveis públics i equipaments que tinguin en compte la renda dels usuaris



La regidora d’Administració i Atenció Ciutadana, Carolina Soler, va presidir ahir la primera reunió de la comissió mixta per impulsar un sistema de tarifació social sobre els preus públics de serveis, equipaments i activitats que ofereix l’Ajuntament. L’objectiu és impulsar tarifes que tinguin en compte els criteris de renda i la situació personal i familiar dels usuaris per facilitar l’accés als serveis d’aquelles persones més desfavorides per la crisi.


 

La comissió està formada per representants dels grups municipals i tècnics de l’Ajuntament. A la primera reunió hi van assistir la regidora de Benestar Social i Família, Olga Ortiz; i els regidors Montserrat López (PSC); José Luís Calzada (PP), Esteve Martínez (ICV-EUiA) i Xavier Safont-Tria (CUP) i tècnics dels serveis de Benestar Social i Ingressos.

 

El Ple de l’Ajuntament va aprovar al desembre una moció al respecte, que va promoure ICV-EUiA i hi van votar a favor CiU, PSC, PP i CUP. PxC es va abstenir.