Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Demà es farà el sorteig pels habitatges públics del carrer El Rierot

Escoltar

Demà es farà el sorteig pels habitatges públics del carrer El Rierot



La societat municipal Prohabitatge Mataró, SA efectuarà, dimarts 17 d’abril, el sorteig davant notari per adjudicar els 12 habitatges de lloguer amb protecció oficial del carrer El Rierot. L’acte tindrà lloc a les 18.30 hores al Centre Cívic Pla d’en Boet, carrer de Juan Sebastian Elcano 6, convocant a les 38 famílies sol·licitants que han resultat admeses i que opten a un dels pisos.


 

Els habitatges han estat promoguts per l’empresa municipal de Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA), i seran gestionats per la seva filial, Prohabitatge Mataró, SA.

 

Es tracta d’un edifici de dotze habitatges, un local comercial en planta baixa i aparcament subterrani. Aquesta promoció s’inclou dins el Pla Local de l’Habitatge 2005-2015 i representa un recurs d’allotjament i convivència per a famílies perceptores de rendes baixes, amb dificultats econòmiques i amb risc d’exclusió residencial. Els preus del lloguer oscil·len entre els 280 i 395 €, en funció de la superfície.

 

En un futur aquest immoble formarà part del patrimoni de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró.

 

 

Característiques dels habitatges

 

L'immoble disposa d'una superfície construïda de 1.646 m2 i es distribueix en soterrani, planta baixa, tres plantes pis més coberta.



Hi ha 4 habitatges per planta i tenen una superfície útil d’entre 47 i 64 m2. Disposen de dos dormitoris, cuina, estar-menjador, i 1 o 2 banys.



La coberta de l’edifici acull els espais comunitaris com l’àrea per estendre la roba i els recintes per a les instal·lacions.



A l’edifici s’han incorporat mesures arquitectòniques bioclimàtiques i mediambientals en la seva construcció que contribueixen a avançar cap a una ciutat ecològicament sostenible.

 

 

Adjudicació de l’habitatge

 

Els habitatges s’adjudicaran segons ordre de sorteig i de manera correlatiu associant número extret i habitatge, fins exhaurir els 12 habitatges de la promoció.



Durant la primera quinzena de juny, es farà l’entrega de claus dels habitatges als llogaters i la signatura del contracte.