Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre Cívic Cabot i Barba acull el Campionat Nacional de V:tes, un joc de cartes col·leccionables

Escoltar

El Centre Cívic Cabot i Barba acull el Campionat Nacional de V:tes, un joc de cartes col·leccionables

Hi participaran un centenars de jugadors

El Centre Cívic Cabot i Barba acollirà el proper diumenge 14 d’octubre el Campionat Nacional de V:tes 2012 organitzat per l’Associació Juvenil Club de Rol Banshee Errante amb la col·laboració dels serveis de Família i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Mataró.


 

V:tes és un joc de cartes col·leccionables que va néixer als EUA l’any 1994 i que de seguida va traspassar fronteres, vinculant a jugadors de tot el món a través del seu reglament basat en l’estratègia i l’habilitat en confeccionar baralles pròpies.

 

Actualment hi ha un gruix internacional de milers de jugadors i més de 20 països amb lligues pròpies on s’estableixen campionats setmanals per tot l’Estat que puntuen dins un rànquing nacional per temporada que conclou amb el Campionat Nacional anual. En aquest cas, només poden participar tots aquells jugadors que hagin estat finalistes en algun dels torneigs classificatoris que s’han celebrat al llarg del curs.

 

Aquest any, Mataró ha estat seleccionada com a seu del Campionat Nacional entre cinc candidatures i es preveu una participació d’un centenar de jugadors, de tots els indrets. L’edició passada es va celebrar a Sevilla. Prèviament al Campionat, el dia 13 d’octubre s’organitza l’últim torneig classificatori per al Campionat Nacional en el mateix edifici del Centre Cívic Cabot i Barba. Tant el torneig classificatori com el Campionat Nacional s’iniciaran a les 9.00 i finalitzaran a les 21.00 h.

 

Al final de cada esdeveniment es farà entrega dels premis als guanyadors i finalistes que, en el cas del Campionat Nacional, seran entregats per la regidora de Família, Olga Ortiz.

 

Aquesta activitat s’emmarca al Pla Jove x Mataró dins de la línia de suport a les entitats juvenils per al desenvolupament dels seus projectes i activitats.