Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle de caminades “A cent cap als cent” farà demà una jornada a Mataró

Escoltar

El cicle de caminades “A cent cap als cent” farà demà una jornada a Mataró

Hi participaran com a municipis convidats Palau Solità i Plegamans i Sant Celoni



Mataró acollirà demà dijous, 8 de març, una de les trobades de gent gran que formen part del cicle de caminades del programa “A cent cap als cent”. A l’activitat hi participaran unes 150 persones de tres municipis: Palau Solità i Plegamans, Sant Celoni i Mataró.


 

Aquest cicle de caminades del programa “A cent cap als cent” pretén dinamitzar propostes adreçades al col·lectiu de la gent gran que presentin l’activitat física i l’exercici en general com una eina fonamental per a la millora de la salut; prevenir patologies físiques i psicològiques; i afavorir la cohesió de grups i les relacions interpersonals per tal de mantenir la seva qualitat de vida.

 

L’activitat està promoguda per l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona. Els participants de Mataró són usuaris del programa municipal d’activitat física de la gent gran.

 

La passejada de demà s’iniciarà a les 9.30 h en un punt de la carretera de Mata i seguirà fins al Camí de les Cinc Sènies, realitzant un tram del GR-83, i acabant al front marítim. El recorregut total és d’uns 8 km. Pel camí els participants esmorzaran, visitaran l’ermita de Sant Simó i aproximadament a les 11.30 h faran una petita sessió de tai txi a l’alçada de les casetes del passeig del Callao. La trobada finalitzarà amb un dinar a les 14 h al Poliesportiu Municipal Jaume Parera.

 

L’any passat Mataró va acollir les jornades de cloenda del cicle de passejades corresponent al curs 2010-11, amb la participació dels grups de gent gran de 45 municipis. En total hi van assistir més de 2.000 persones.