Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club Patinatge Artístic Mataró celebrarà el 25 aniversari amb un festival que recrearà els Òscars de Hollywood

Escoltar

El Club Patinatge Artístic Mataró celebrarà el 25 aniversari amb un festival que recrearà els Òscars de Hollywood

El 22 de juliol presenta el nou maillot i el primer Grup Show de l’entitat al poliesportiu Jaume Parera en el marc de Les Santes esportives 2012El president de l’Institut d’Esports (IE), Pere Galbany, i el responsable de Comunicació del Club Patinatge Artístic Mataró, Jordi Anfruns, han ofert avui una roda de premsa sobre el Festival de patinatge artístic que se celebrarà el 22 de juliol al poliesportiu municipal Jaume Parera, coincidint amb el 25è aniversari del Club Patinatge Artístic Mataró.


 

El Club Patinatge Artístic Mataró, que es va fundar el 1987, compta en l’actualitat amb 160 patinadors de 15 categories diferents. Dels esportistes del club, n’hi ha 2 que entrenen a la selecció espanyola, 3 a la catalana i 2 en tecnificació a la territorial de Barcelona. Al llarg d’aquest any han fet 70 exàmens federatius.

 

L’entitat esportiva celebra el seu 25 aniversari amb l’estrena d’un nou maillot, amb els colors blau i blanc, i amb la presentació al públic del primer Grup Show del club, consistent en un grup de més de 15 patinadors que actuen amb música i coreografia conjunta.

 

El Festival, que tindrà lloc entre les 21 i les 23.30 hores, consistirà en diferents exhibicions desenvolupades sota la temàtica del cinema i, concretament, recrearà la cerimònia de lliurament dels Óscars de Hollywood.

 

Hi intervindran 7 grups del Club Patinatge Artístic Mataró, que representaran cadascun d’ells una pel·lícula diferent, a banda de les exhibicions de caràcter individual. Complementàriament, han estat convidats a participar patinadors i grups show d’altres clubs catalans.

 

També està prevista la participació de Laura Quintero, patinadora del club, subcampiona de Barcelona de patinatge artístic, que precisament participa el mateix dia 22 en els Campionats de Catalunya. El regidor Pere Galbany ha dit durant la roda de premsa que la ciutat s’enorgulleix de tenir clubs que competeixen a aquest nivell i ha aprofitat per desitjar molta sort a l’esportista.