Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comitè Municipal de l’Emergència es reuneix per decidir actuacions davant la previsió de noves nevades

Escoltar

El Comitè Municipal de l’Emergència es reuneix per decidir actuacions davant la previsió de noves nevades

El telèfon 010 funcionarà ininterrompudament fins dilluns a les 22 hL’Ajuntament de Mataró manté en fase d’Emergència el Pla Bàsic d’Emergències Municipals per l’onada de fred que afecta Catalunya. El Comitè Municipal de l’Emergència ha celebrat aquest matí una primera reunió de coordinació i, des de les 18 h, està novament reunit per decidir les mesures que cal activar davant la previsió de noves nevades que poden afectar a Mataró aquest vespre i nit.

 

El Comitè està integrat per l’alcalde i responsables de tots els serveis i entitats que han d’intervenir en una situació d’aquest tipus. Hores d’ara s’està avaluant si es manté de cara a demà la recomanació de no portar als escolars a classe.

 

Una de les mesures excepcionals que ja ha decidit l’Ajuntament és que el telèfon d’informació 010 funcionarà de manera ininterrompuda des d’avui i fins dilluns a les 22 h. Només en el període comprès entre les 13 i les 15 h d’avui, el servei d’atenció telefònica de l’Ajuntament ha atès 125 trucades de ciutadans que s’interessaven per qüestions diverses relacionades amb les condicions meteorològiques.

 

Es recomana a la població que es mantingui informada de les novetats a través dels mitjans de comunicació.