Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El concert de Lucky Guri Duo suspès a causa de la pluja s’ajorna per al proper 14 de setembre

Escoltar

El concert de Lucky Guri Duo suspès a causa de la pluja s’ajorna per al proper 14 de setembre

Ribalta, Camps, Garrobé Trio substituirà Nono Fernández Trio el 28 de setembre



El passat dijous 30 d’agost es van haver de suspendre les activitats previstes a Torre Llauder a causa de la pluja. S’ha fixat com a nova data el divendres 14 de setembre per a la xerrada “Els romans de Mataró: la societat en època romana”, a càrrec d’Elisenda Lleonart, i el posterior concert de jazz amb el grup Lucky Guri Duo. Es manté l’hora, les 21.00 h.


 

Al mateix temps, i a causa del problemes de salut d’un dels membres del grup Nono Fernández Trio, s’ha produït la substitució d’aquest grup per l’últim dels concerts del cicle Nits a Torre Llauder. El grup que actuarà serà Ribalta, Camps, Garrofé Trio.

 

Les entrades comprades per als concerts inicials seran vàlides per als concerts amb aquestes novetats, i si algú desitja que se li retornin els diners ho podrà fer efectiu a les oficines de l’IMAC (carrer de Sant Josep, 9, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h). Els preus de les entrades és d’11 € i es poden comprar a l’IMAC, al Telentrada de Catalunya Caixa i a Torre Llauder el mateix dia a les 20.30 h.

 

El cicle Nits a Torre Llauder s’emmarca dins de les activitats commemoratives del 50è aniversari de la descoberta d’aquest jaciment arqueològic. S’ofereix la possibilitat de conèixer una mica millor la cultura i la història de la ciutat romana d’Iluro a través de les xerrades especialitzades, i alhora l’espai és un marc incomparable per gaudir de concerts de jazz a càrrec d’algunes de les millors formacions del país.