Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Govern municipal anuncia un canvi en el protocol de l’Anada a l’Ofici de Les Santes i a la Desfilada

Escoltar

El Govern municipal anuncia un canvi en el protocol de l’Anada a l’Ofici de Les Santes i a la Desfilada

L’accés a l’Ajuntament després de la Missa quedarà restringit a les autoritats, convidats oficials i comparses de la ciutat

El primert tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez, ha ofert aquest migdia una roda de premsa per explicar el canvi en el protocol de convidats i assistents a l’Anada a l’Ofici de Les Santes, que tradicionalment se celebra el 27 de juliol a la Basílica de Santa Maria en honor a les patrones de la ciutat, Juliana i Semproniana.


 

Joaquim Fernàndez ha explicat que a l’Anada a Ofici només hi participaran l’alcalde, els regidors de l’Ajuntament i els convidats institucionals, que enguany són: el Conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, els diputats al Parlament de Catalunya, Joan Morell, Consol Prados, Roger Montañola, Juan Milián; i els alcaldes de Premià de Mar, Miquel Buch; Sant Andreu de Llavaneres, Bernat Graupera; i Dosrius, Josep Jo.

 

Fernàndez ha dit també que als acompanyants dels electes (marits i esposes) no se’ls convocarà a l’Ajuntament, sinó que podran anar pel seu compte a la Basílicia, on se’ls reservarà uns bancs perquè puguin assistir a la Missa de Mossèn Blanch.

 

La mateixa norma de separació d’electes i acompanyants servirà per la tornada des de la Basílica fins a l’Ajuntament, coneguda com la Desfilada, i s’aplicarà també per accedir a l’Ajuntament, on posteriorment se celebra la tradicional convidada a les comparses amb motiu de la Festa Major. L’accés a l’Ajuntament quedarà restringit únicament a les autoritats, els convidats oficials, les comparses, i al personal municipal que aquell dia estigui de servei.