Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El MNAC s’interessa per l’experiència de Mataró amb l’exposició interactiva “Mar de fons”

Escoltar

El MNAC s’interessa per l’experiència de Mataró amb l’exposició interactiva “Mar de fons”

El Museu de Mataró participarà en una ponència del MuseumNextEl Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) vol conèixer de primera mà l’experiència de Mataró amb l’exposició “Mar de fons” on, per primera vegada en un museu, s’aplicava la tecnologia de la realitat augmentada per interactuar amb les obres d’art.


 

El MNAC ha convidat el Museu de Mataró a participar a la ponència: “L’era digital: què estem fent els museus catalans?” que tindrà lloc demà dimecres 23 de maig. La trobada, que reunirà diferents museus de Catalunya, servirà per explicar l’experiència en les noves tecnologies que el Museu de Mataró ha realitzat amb l’exposició “Mar de fons. La col·lecció” que es pot veure actualment a Ca l’Arenas. Carles Marfà, director del Museu de Mataró, i Alexandra Prats, comissària de l’exposició, explicaran l’experiència de la lectura a través de la realitat augmentada que han aplicat a les obres del fons del Museu de Mataró.

 

La ponència s’emmarca dins el MuseumNext, unes jornades de conferències a nivell europeu que enguany se celebra a Barcelona del 23 al 25 de maig. La conferència a la qual està convidada el Museu de Mataró i que presentaran Pepe Serra i Josep Maria Carreté del MNAC, comptarà també amb altres experiències d’aplicació de les noves tecnologies en l’art dels Museus de Lleida i de la Fundació Antoni Tàpies, entre d’altres.